torsdag 24 april 2008

5000 kronor är nu 1:a-priset i vår limericktävling!

För att ytterligare höja temperaturen i vår limericktävling och öka möjligheten för SONULF FÖRLAG att kunna publicera en ny bra limerickbok höjer vi nu 1:a-priset i pågående tävling till 5000 kronor och 2:a -priset till 2500 kronor.
Om dessutom de limerickbidrag, som kommer in till tävlingen, räcker för SONULF FÖRLAG att kunna ge ut en ny limerickbok vinner de, som får med ett eller flera bidrag i den nya boken, ett gratis exemplar av boken. Räcker inkommet tävlingsmaterial däremot ej till att publicera en ny limerickbok från SONULF FÖRLAG blir det inga bokprisvinnare i tävlingen. Dessutom kommer här ett förtydligande. Alla, som sänder in limerickbidrag till vår tävling, överlåter samtidigt sin upphovsrätt till dessa inskickade verser till SONULF FÖRLAG.
Fortfarande gäller att förstapriset, nu på 5000 kronor, och andrapriset,nu på 2500 kronor, kommer att betalas ut utan dröjsmål oavsett om hela det inkomna tävlingsmaterialet räcker till en ny limerickbok från SONULF FÖRLAG eller ej. Liksom tidigare är det bästa sättet att maila tävlingsbidragen direkt till SONULF FÖRLAG som har e-postadressen uherrstromer@gmail.com.

Inga kommentarer: